Team

De mensen maken de studio

Elke de Jong

Elke de Jong

Bestuurster Studio Wink

In 2010 ben ik afgestudeerd als kine aan de KULeuven. Initieel lag mijn interesse vooral in manuele therapie en sport maar al snel geraakte ik gefascineerd door bekken, het klein bekken, de bekkenbodem. Ik volgde de interuniversitaire opleiding rond bekkenbodemre-educatie en perinatale zorgen.

In 2015 werd ik trotse mama van mijn eerste zoon, Sam, en rolde zo de perinatale wereld in. Alles rond zwangerschap werd mijn ding. In 2017 startte ik mijn eigen zaak op, Kine Wink. Dankzij mijn lieve collega’s is deze praktijk ondertussen uitgegroeid tot een echte groepspraktijk, waar we zowel algemene kinesitherapie geven, als elk onze eigen specialiteit. (Kijk zeker eens op onze website: www.kinewink.be).

Naast bekkenbodemtherapeut, ben ik een bedreven oedeemtherapeut. Zo zie ik vaak de combinatie oncologische pathologieën met ongewenste vochtophopingen. In 2020 mocht ik dan ook nog eens al mijn kennis verspreiden via Smart Education, dit is een prachtige leeronderneming voor afgestudeerde kinesisten om zich in bepaalde topics verder te verdiepen.

Toch ontbrak er iets in de praktijk. Ik miste een brug tussen de medische wereld en ‘de echte wereld’. Zo voelde ik vaak dat mama’s op zoek waren naar een plaats waar ze begeleid werden zonder gelijk in een fitness te moeten binnen stappen tussen allemaal krachtpatsers. Ook voelde ik dat het medische alleen niet alles omvatte. Er is veel nood aan relaxatie, revalidatie op lange termijn, extra zorgen rond perinatale moment in het leven, … enzovoort. En zo ontstond het idee van Studio Wink. Samen met weeral zeer inspirerende mensen hopen we van Studio Wink een plaats te maken die inderdaad die brug maakt tussen medische setting en onze collega’s van sportclubs/fitness/werkomgeving en alle andere dagelijkse uitdagingen in het leven.

CV

 • Master in kinesitherapie en revalidatiewetenschappen KuLeuven , optie sport en manuele therapie
 • Lymfetherapeut (Oedema, interuniversitair)
 • Interuniversitaire opleiding postnatale kinesitherapie en pelvische reëducatie
 • Postgraduaat manuele therapie (KuLeuven)
 • i.o. Myofasciaal therapeut (trigger)
Katrien Bastenie

Katrien Bastenie

Bestuurder Studio Wink & lesgeefster Studio mama

In 2014 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie optie sport. Hierna zocht ik voor enkele jaren het avontuur op in Suriname en ging ik daar aan de slag als docente Musculoskeletale revalidatie aan de universiteit van Paramaribo(Suriname).

Sinds 2017 maak ik met veel trots deel uit van het Kine Wink-team.

Om mijn blik te verruimen behaalde ik in 2019 mijn diploma manuele therapie aan de UGent en momenteel volg ik een opleiding Dry Needling bij Trigger. Naast algemene kine en manuele therapie ben ik ook graag bezig met pre -en postnatale kinesitherapie. Omdat doorheen de werkjaren mijn interesse en liefde voor het behandelen van bekken(bodem)problematieken in het algemeen alleen maar is blijven groeien, zal ik in 2024 starten met de interuniversitaire opleiding perinatale reëducatie en perinatale kinesitherapie.

Bij Studio Wink geef ik de lessenreeks Studio Mama voor mama’s die (net) bevallen zijn. Het is enorm belangrijk om na je bevalling je lichaam op een rustige manier opnieuw te leren kennen en te versterken en dit op een verantwoorde manier. Tijdens deze postnatale lesjes begeleid ik hen hier graag bij.

Samen met Elke wil ik Studio Wink uitbouwen tot iets waar iedereen zijn eigen veilig plekje kan vinden om zo de mentale en fysieke gezondheid een boost te geven. Ons gemotiveerd team staat klaar om jou hierbij persoonlijk te begeleiden waar nodig.

CV

 • Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie optie sport (Ku Leuven)
 • Postgraduaat Manuele therapie (UGent)
 • Back to move: van newmom naar fitmom (Smart Education)
 • Pelvic Rehab (Smart Education)
 • Myofasciaal therapeut i.o (trigger)
 • Interuniversitaire opleiding pelvische reëducatie en perinatale kinesitherapie (2024-2025)
Jolien Nolmans

Jolien Nolmans

Personal trainer, pilates instructrice & diëtiste

Hi, ik ben Jolien, 31 jaar en diëtiste van opleiding. Sport is gedurende mijn hele leven een passie geweest. Het is mijn manier om te ontstressen, plezier te hebben en aan mijn gezondheid te werken. Kortom het moment voor ME-time. Dit is ook de reden waarom ik personal trainer ben geworden. (EREPS level 4, Physical Coaching Academy).

Ik wil mijn cliënten helpen/begeleiden naar een gezonde (en pijnvrije) levensstijl. Mijn kennis als diëtiste kan ik hierbij zeker en vast gebruiken. Begrijp me niet verkeerd, ik werk niet aan de hand van een dieet, maar wel naar een gezonde relatie met voeding. Hier is er zeker plaats voor zoete momentjes waar er af en toe gezondigd mag worden, maar op een gecontroleerde en mindfull/bewuste manier.

Waarvoor kan je bij mij terecht bij Kine Wink? Training met senioren, pre-en postnatale training, rugschool, training (al dan niet inclusief voedingsadvies),... ‘

Lien Stas

Lien Stas

Yogatherapeute

Ik ben een ware laatbloeier wat beweging betreft. Als kind hield ik zo van water dat ik naar de duikles werd gestuurd, en dat was geweldig. Lopen vond ik echter afschuwelijk en turnen was de allergrootste nachtmerrie. Gedurende mijn studies Taal- en Letterkunde werd ik echter stap voor stap verliefd op lopen, en die liefde is
verre van over. In september 2021 liep ik namelijk mijn eerste marathon!

Momenteel ervaar ik beweging als ontzettend helend, maar dat was ooit wel anders. Gedurende mijn tienerjaren had ik haast constant pijn (hoofd, nek, schouders, rug). Na veel zoeken kwam ik terecht bij een topkinesiste – Elke van Kine Wink! – en dat bleek een gigantisch kantelpunt op vlak van fysiek en ook mentaal welzijn.

Via Elke leerde ik Pilates kennen en in 2016 ben ik zelf gestart met Pilates lesgeven. Universitaire studies in combinatie met chronische pijn bleken geen topcombo, en dat had een burnout tot gevolg, zo tussen het studeren door. Ik voelde dat ik nood had aan tools om mijn mentaal en emotioneel welzijn in handen te nemen, en daar bleken Yoga en meditatie ontzettend krachtig. In 2019 trok ik dan ook enkele maanden naar Australië om te studeren aan het BioMedical Institute of Yoga and Meditation.

Mijn passie zit ‘m niet in het bewegen op zich, maar in het hele Mind – Body verhaal. Op welke manieren heeft onze Mind – oa wat we denken – impact op hoe we ons fysiek voelen? Hoe kan beweging – Body – ook onze Mind boosten?

Ik houd ervan om te bewegen met aandacht voor wat mijn lichaam vraagt. Dat is soms heel krachtig, en soms heel zacht.

vuurlienie.be

Anaëlle Hendrickx

Anaëlle Hendrickx

Pilates instructrice & danser

Hoi, ik ben Anaëlle! Al van kinds af aan ben ik een fervente liefhebber van alles wat met beweging te maken heeft. Vanuit mijn achtergrond als wedstrijddanser, kreeg ik in 2018 de microbe te pakken om zelf les te gaan geven. Naast danslessen en Zumba, kwam daar al snel pilates bij. Niet zo gek, aangezien het een fantastische manier is om als danser op een gebalanceerde manier aan kracht en stabiliteit te werken.

Tijdens mijn lessen hecht ik naast het fysieke aspect, ook veel belang aan het mentale aspect en ademhaling. Je goed in je vel voelen op alle vlakken, dat is waar het om draait. En daar kan bewegen op een manier die je leuk vindt een enorm belangrijke rol in spelen.

Naast dansen en pilates, laad ik mijn batterijen ook graag op door lekker te koken, mooie wandelingen te maken met vrienden, op reis te gaan, te mediteren of te lezen, een nieuwe taal te leren,... Die momentjes bewust inplannen om te ontspannen, vind ik dan ook oh zo belangrijk. Mijn lessen pilates, die helpen me dan ook zeker niet alleen om mijn lichaam te trainen, maar ook om mijn hoofd helemaal leeg te maken. En ik hoop dat ze voor jou hetzelfde mogen doen!

Ik kan niet wachten om mijn enthousiasme voor beweging ook op jou over te brengen en mijn passie met jullie te mogen delen! Hopelijk tot snel?

Cv

 • dansles & zumba bij Jim's
 • pilatesinstructrice Jim's & Studio Wink
 • binnekort opleiding functional trainer
Stephanie Osseel

Stephanie Osseel

Sport- en cosmetisch masseur

Hoi hoi! Ik ben Stephanie Osseel. Naast gepassioneerde masseuse bij Studio Wink ben ik ook procesbegeleider in de sociale sector. Ik werkte mijn bachelor orthopedagogie af in 2016, maar in 2015 begon het toch te kriebelen om mijn passie te volgen en startte ik de opleiding tot beroepsbekwaam cosmetisch masseur. Sindsdien beoefen ik ook dat beroep met veel enthousiasme en heb ik nog verschillende opleidingen aan het lijstje toegevoegd.

Dat een massage wonderen doet voor zowel geest als lichaam, daarover is wetenschappelijk onderzoek heel duidelijk. Het boost je immuunsysteem en helpt om stress en onrust te verminderen. Omdat ik het zelf ook erg belangrijk vind om af en toe even stil te staan en opnieuw tot rust te komen, help ik je daar heel graag bij!

Ik ben erg nieuwsgierig en leer graag nieuwe technieken om de mensen op mijn massagetafel op maat te kunnen behandelen. Daarom behaalde ik ook mijn certificaat in sportmassage. Dé ideale massage voor sporters om doorbloeding te stimuleren en om de spieren, pezen en het bindweefsel tot rust te brengen. Daarnaast kan ik ook de mama’s in spé onder jullie te ontmoeten voor een deugddoende zwangerschapsmassage. Deze massage heeft zeker ook zijn voordelen, maar wordt aangepast aan de mogelijkheden van de mama. Tenslotte bieden we stoelmassage aan voor een laagdrempelige massagebehandeling, personen die minder mobiel zijn, bedrijfsmassage met een burn-out preventie, en andere evenementen,..

Nood om een uurtje volledig te ontstressen? Geef jezelf wat me-time of schenk het aan iemand die het nodig heeft! Graag tot binnenkort bij Studio Wink.

CV

 • Opleiding beroepsbekwaam cosmetisch masseur (Syntra Leuven)

 • Opleiding zwangerschapsmassage (Syntra Antwerpen)

 • Vorming chinese hoofd schouder en nekmassage (Syntra Leuven)

 • Opleiding sportmassage niet vakopleiding (Wellness Academie Amsterdam )

 • Opleiding babymassage (Syntra Antwerpen)

 • Opleiding stoelmassage (Wellness Academie Antwerpen)

Caro Rosseels

Caro Rosseels

KPNI gezondheidstherapeut/ Women's Health Coach

Hi, Ik ben Caro, voeding en lifestyle expert bij Studio Wink en tevens ook collega orthomoleculair KPNI therapeut en Intermittent Living coach van Marlies Huysentruyt @Eat Good Feel Good.

In 2012 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de VUB, waarna ik niet veel later startte als psycholoog binnen de jeugdhulp. Nadat ik in 2016 voor de eerste keer mama werd van een lieve dochter kreeg ik ook langdurig te kampen met heel wat ‘kwaaltjes’ die ook nog eens toenamen na de komst van onze 2de dochter: aanhoudende vermoeidheid, chronisch latente hoofdpijn, weinig energie, suikercravings, kilo’s die bleven plakken, futloosheid, een slechte huid, een kort lontje, moodswings, een verstoord slaappatroon and the list goes on. Ditjes en datjes dus, niets al te ernstig, gewoon de normale gang van zaken als je mama wordt, toch ? Wel, laat ik je alvast vertellen: dit – is – niet – normaal! Althans toch niet als dit voor lange tijd -chronisch - blijft duren.

Na een lange zoektocht kwam ik uiteindelijk terecht bij een KPNI-arts , waarbij voor de eerste keer de link gelegd werd tussen mijn eigen gezondheid, die van mijn dochter en de verschillende contextuele, sociale, en leefstijl factoren die hierin een rol speelden. De puzzelstukjes vielen in elkaar, en mits stapsgewijze en simpele lifestyle-interventies kreeg ik opnieuw controle over mijn gezondheid én die van mijn kinderen. Het beste van al? Ik voel me nu fitter, energieker en heb opnieuw vertrouwen in de kracht van mijn lichaam. En mijn dochter? Ook bij haar verdwenen de symptomen en bloeide ze vervolgens volledig open, zalig!

Met het doormaken van deze transformatie werd ook een nieuwe passie en drive aangewakkerd in mezelf en wist ik al snel dat ik dit wilde doorgeven aan anderen. Na het volgen van een medische basisopleiding bij KPNI Belgium schoolde ik me bij tot orthomoleculair therapeute, intermittent living coach en ben ik op dit moment bezig aan een 3-jarige opleiding tot PNI (Psycho-Neuro-Immunologie) therapeut, de kers op de taart waarbij ik mijn kennis over psychologie en gezondheid mooi kan laten samenvloeien. Daarnaast staan er nog wat bijscholingen op de planning rond hormonale ondersteuning van de vrouw, zwangerschap en baby’s/kindjes,…never not learning ????

Bij Studio Wink kan je bij mij terecht voor opklaren van de oorzaak van jouw klachten, waarbi ik je de richting en interventies aanreik die helpend zijn in de oplossing ervan. Voorbeelden van interventies zijn o.a. gericht op een aangepast voedingspatroon, het optimaliseren van je slaap, het in balans brengen van je hormonen, ademhalingsoefeningen, koude of hitteprikkels, stressmanagement,…dit waar nodig ondersteund door een supplement of fytonutriënt. Geen quick fixes, maar duurzame veranderingen, dit op een tempo en manier dat voor jou haalbaar is. Waar nodig verwijs ik je met veel plezier door naar mijn collega’s van de studio voor een deep dive in de behandelingen die binnen jouw individuele behandelplan helend kunnen zijn (relaxatie, massage, personal trainer,..).

Wil jij komaf maken met je chronische klachten, je ‘ditjes en datjes’, opnieuw energie ervaren, je lijf optimaal laten functioneren? Dan zie ik jou heel graag terug in de studio, tot binnenkort!

CV

 • Klinische Psychologie (VUB)
 • Medische basiskennis (KNPI Belgium)
 • Orthomoleculaire therapie (KNPI Belgium)
 • Intermittent living coach (PNI Europe)
 • Psycho Neuro Immunologie i.o. (PNI Europe)
 • Boodschappencoach (Ralph Moorman)
 • Functioneel labo-onderzoek (Fidlab)
Lauren Swinnen

Lauren Swinnen

Babymassage en -motoriek

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de KUL als kinesiste met specialisatie pediatrie. Aansluitend heb ik
nog een master management en beleid in de gezondheidszorg gevolgd alvorens in het werkveld te
stappen.

Gezien ik ook sterk de reiskriebels te pakken heb, combineer ik tegenwoordig mijn werk als
kinesiste met een job in de luchtvaart. Een pittige maar uitdagende combinatie.

In mijn job als kiné vind ik het fantastisch om te werken met kinderen. Ze zien groeien in hun
ontwikkeling geeft mij enorm veel voldoening. Verder verzorg ik binnen de praktijk samen met Elke
de behandelingen voor lymfoedeem. Voor een stevige windeling en een goede opvolging ben je bij
mij aan het juiste adres.


Binnen Studio Wink sta ik, samen met collega’s Katrien en Elke, in voor de lessen babymassage. Leer
samen met ons je baby verwennen en tot rust brengen. De tips voor een goede
ontwikkelingsstimulatie van je kindje krijg je er gratis bij.

Nathalie Blok

Nathalie Blok

loopbaancoach

Mijn verhaal als loopbaancoach begint vanuit mijn eigen levenservaring. Ik werkte jaren in het buitenland tot ik mijn partner leerde kennen. Omwille van zijn werk verhuisden we terug naar België in 2017 en daardoor moest ik mijn loopbaan een nieuwe wending geven. Na 12 stielen en 13 ongelukken, besloot ik zelf een traject bij een loopbaancoach te volgen. Dankzij dit traject kreeg ik inzicht in wat ik wilde doen en hoe ik dit kon bereiken.

Toen ik mama werd van Viktor in 2021 kwam er weer een factor bij in mijn leven en had ik best wel moeite om mijn plek te vinden tussen kind en carrière. Hoe kon ik al die ballen in de lucht houden? Ik greep toen terug naar de handvaten die ik gekregen had tijdens mijn traject bij de loopbaancoach. Hierdoor kreeg ik terug energie en richting en ik besloot mijn ervaring ook in te zetten om andere mensen te helpen. Ik volgde een opleiding tot loopbaancoach bij Syntra en een verdere opleiding over bij loopbaancentrum Generation Balance.

Ik geloof rotsvast dat veel jonge ouders, zowel mama’s als papa’s, hetzelfde meemaken. We willen allemaal een goede ouder zijn, en tegelijkertijd zijn we ook nog partner, werknemer of ondernemer, vriend of vriendin, dochter of zoon en naast dat alles hebben we het liefst ook nog een fijne hobby en tijd voor onszelf. Het is dus niet verwonderlijk dat je soms uitgeput bent. We spenderen minstens 8u per dag aan onze job. Hoe fijn zou het zijn om op je werk je talenten en je competenties zo te kunnen inzetten dat je er ook energie uit kan halen? Je work-life balance te hervinden? Dit soort vragen worden behandeld tijdens loopbaancoaching. Belangrijk om te weten is dat de overheid het volgen van loopbaancoaching ondersteunt door middel van loopbaancheques die je bij de VDAB kan aanvragen.

Ik ben heel blij met waar ik nu zelf sta. Ik ben mama, partner, ondernemer, freelance virtueel assistent, loopbaancoach en vooral heel gelukkig. En ik zou graag bijdragen aan het geluk van andere jonge ouders. Ik begrijp waar je mee worstelt en ik weet ook welke fysieke en mentale impact dat met zich meebrengt. Maar ik weet ook dat het anders kan!

Ik hoop dat ik je met mijn verhaal geïnspireerd heb, en ik zie je graag terug in de Studio. Tot snel!

CV

 • Bachelor office management - Karel de Grote hogeschool
 • Opleiding “train the trainer”- via werkgever TUI
 • Opleiding loopbaancoach- Syntra AB
 • Opleiding loopbaancoach in de methodieken van generation balance - Generation Balance
Sofie Beckers

Sofie Beckers

Yoga Instructrice

Klein, blond en hevig maar op de yogamat de rust zelve.
De aandacht voor de kracht van het nu en het (h)erkennen van eigen grenzen, brachten meer balans in haar leven en al snel werd het Yoga met de grote Y.

Vaak zal je haar horen zeggen “glow in the flow”, haar favoriete uitspraak.
De aanstekelijke gloed die je krijgt, vind je dan ook terug in haar yoga stijl.
Hedendaags met een luchtig kantje. Down to earth.
Haar opleiding Prana Vinyasa Flow® heeft ze gevolgd bij Nele Van Poucke (affiliaat van Shiva Rea) en ze is Yoga Alliance gecertificeerd.

Verder heeft ze haar vervolgopleiding vervolmaakt bij My Vinyasa Practice onder leiding van Michelle Young

Door haar biomedische achtergrond is ze eveneens geïnteresseerd en geschoold in anatomie wat belangrijk is om blessures te voorkomen en aanpassingen te geven.

Naast yoga is Sofie ook gepassioneerd in fitness en een holistische levensstijl aangepast en toepasbaar aan ons hedendaags leven.
Zo heeft ze bijkomstig opleidingen gevolgd tot mindfulness coach en als trainer en sportbegeleider.

Zowel tijdens haar privé- als groepslessen heeft ze aandacht voor wat voor jou past. Iedereen is uniek en verdient ook een persoonlijke aanpak.

 • RYT 200 hour Prana Vinyasa Teacher Training – Shiva Rea
 • RYT 50 hour Elemental Prana Vinyasa - Shiva Rea
 • RYT 35 hour Lunar Prana Vinyasa - Shiva Rea
 • RYT 300 hour Yoga Nidra, Yin Yoga, Restorative Yoga & Trauma Informed Yoga - Michelle Young
 • Mindfulness Coach
 • Sport Vlaanderen en ADEPS (Wallonië en Brussel) erkende trainer en sportbegeleider
Lennert Thys

Lennert Thys

Personal trainer

Als personal trainer begrijp ik dat elk individu uniek is en verschillende doelen nastreeft. Samen met jou probeer ik deze doelen te bereiken! In mijn jaren ervaring als personal trainer heb ik een breed scala aan klanten getraind; van beginners tot gevorderden, en van jong tot oud.

Bij personal training gaat het niet alleen om het geven van de juiste instructies bij de oefeningen, maar ook om te motiveren en te begeleiden bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van voeding en lifestyle.

Door mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid help ik je niet alleen bij het bereiken van je fitnessdoelen maar ook bij het verbeteren van je algemene welzijn en je levenskwaliteit.

Tot snel in de studio?

Lennert

Epsi Hapsari

Epsi Hapsari

Yoga instructrice

It may sound classic and typical, but I was a corporate girl questioning my identity, so I quit my job and explored life. Fortunately, I was living in Bali, Indonesia. I opened my eyes and mind to broaden the view, including exploring yoga.
Like in the movie, the first time I took a yoga class with a friend, we looked at each other and giggled together. And it wasn't love at first sight; I always felt inflexible and untalented doing yoga.
But along the path I realized that you don't have to: be in perfect shape, be able to do advanced poses, have an expensive mat, wear nice clothes, know all the answers, have a spiritual reason, be vegan ;) - to do yoga. We just need to get on the mat and welcome our breathing.
This is your own journey, your own body, your own practice, so we can breathe a sigh of relief now.
Give yourself permission to feel safe and secure, we don't have to go anywhere or be anyone else.

So let's get ready to fall inward, be willing to listen to your body, and see you on the mat!

CV

 • 200H Yoga Teacher Training - Umah Shakti, Bali Indonesia
  150H Yin Yoga Teacher Training - Yin Yoga World, Bali Indonesia
Ragna Loosen

Ragna Loosen

Kinesitherapeut - Studio mama

Hoi!

Ik ben Ragna en ik ben in 2023 afgestudeerd als kine in de
revalidatiewetenschappen en kinesitherapie optie manuele therapie. Dit
jaar volg ik ook nog een postgraduaat bij ‘manuele therapie’ aan de VUB.

Sinds kinds af aan ben ik geïnteresseerd en druk bezig met sporten zoals
lopen, dansen, fitness,... Dit heeft me enorm gemotiveerd in het
menselijk lichaam en al zijn complexiteiten. Wat vandaag de dag nog
steeds mijn grote drijfveer is in mijn beroep als kinesist.

Binnen Studio Wink zal ik de postnatale reeks Studio Mama verderzetten.
Hierin kunnen nieuwe of al bestaande mama’s hun lichaam in een veilige
setting klaarstomen voor een eventuele hervatting van sport.
Met veel enthousiasme en liefde sta ik klaar om jullie te begeleiden
tijdens deze reeks :)