Fit, happy & mama

Hey mama, jij verdient ook tijd en aandacht voor jezelf en je lichaam.

Dit online programma werd speciaal ontwikkeld voor alle vrouwen met kinderen die weer een sterk en fit lichaam willen. Het programma helpt je inzicht te krijgen in wat een sterk lichaam is, hoe je jouw bekkenbodem kan beschermen en hoe je jouw core kan activeren. Dit is de basis van een sportief lichaam. Het programma bestaat uit een handleiding en een 12-weken trainingsprogramma. We starten bij de basis en bouwen zo op dat jij klaar bent om weer mee te sporten zoals je gewend bent. Door een combinatie van krachttraining en veilige hiit-workouts op het einde van het programma wordt je lichaam weer sterk en wordt je conditie opgekrikt.

Wat krijg je?

  • Een programma en handleiding met tips en tricks over sporten na de zwangerschap. Een heleboel info over wat de zwangerschap met je lichaam heeft gedaan. We bespreken de klachten die je kan overhouden aan je zwangerschap en hoe je hiermee moet omgaan. Hoe pak je het aan als je bevallen bent met een keizersnede? Alles in het programma is wetenschappelijk onderbouwd.
  • Toegang tot de facebookgroep ‘Fonda Supermoms’. In deze gesloten groep kan je vragen stellen, filmpjes uploaden, feedback vragen aan zowel mij, als de andere members. Het is fijn om samen met andere mama’s te kunnen praten over jullie post partum journey.
  • Video’s van alle oefeningen en belangrijke uitleg met techniek zodat je alles juist kan uitvoeren en begrijpt.
  • Een fitter, sterker lichaam dat veel stressbestendiger is.
  • (optioneel) Een paperback versie van het boek.

Meer informatie

In samenwerking met Fit by Fonda

Inschrijven voor deze training